Kirkkoherranvirasto

Kirkkoherranvirasto sijaitsee Vaalan seurakuntakeskuksessa osoitteessa Järvikyläntie 3. Asiakaspalvelu on avoinna maanantaisin klo 9-12 ja 17-18 sekä tiistaista torstaihin klo 9-12. Kirkkoherranviraston puhelinnumero on 08-536 1167.

Kirkkoherranvirastosta voi varata seurakunnan tiloja erilaisiin perhejuhliin ja tapahtumiin. Myös kirkollisten toimitusten varaukset tehdään toimistosihteerin kanssa. Kirkkoherranvirastossa on myynnissä suruadresseja ja kortteja. Sukuselvitys- ja virkatodistusasioissa palvelee toimistosihteeri Marjut Meriläinen. Häneen saa yhteyden viraston aukioloaikoina, puhelimitse tai sähköpostilla marjut.merilainen@evl.fi .

Seurakunnan taloustoimisto palvelee  Vaalan seurakuntakeskuksessa. Taloustoimistossa hoidetaan laskutukset, palkanmaksu ja muu rahaliikenne. Myös kiinteistöihin ja hautausmaihin liittyvät asiat kuuluvat sen palveluihin. Taloustoimiston asiakaspalvelu on avoinna kirkkoherranviraston aukioloaikoina tai sopimuksen mukaan. Talouspäällikkö Anna Heikkisen tavoittaa myös puhelimitse p. 044-314 0016 tai sähköpostilla anna.k.heikkinen@evl.fi