Aikuistyö

Aikuistyo

Aikuistyö etsii uusia tapoja toimia aikuisväestön parissa. Ideoita ja toiveita voi kertoa Vesa-Tapiolle tai Katjalle.

Miesten raamattupiiri kokoontuu kahvikamarilla. Vastuuhenkilönä on Ossi Kantola.

Naisten brunssi kokoontuu kahvikamarilla. Toiminnan tuotot ohjataan Naisten Pankille. Brunssin toiminnasta kannattaa seurata kirkollisia ilmoituksia.

Naisten raamattupiiri on kesätauolla, ja kokoontuu kahvikamarilla jälleen ma 4.9. alkaen. Syyskaudella luemme Johanneksen evankeliumia.

Papin saunailta miehille kokoontuu noin joka toinen viikko asuntotalon alakerran saunassa. Saunomisen jälkeen juomme iltakahvit Kahvikamarilla ja juttelemme tavallisia asioita. Illan päätteeksi luemme luvun Roomalaiskirjettä. Lisätietoja Vesa-Tapio Palokankaalta p. 044 314 0013.

Seurakuntaretkiä ja –leirejä, jotka on tarkoitettu aikuisväelle, järjestetään pari kertaa vuodessa.