Jumalanpalvelus

Jumalanpalvelus on seurakunnan elämän keskus. Se on yhteinen juhla, jonka suunnitteluun ja toteuttamiseen kutsumme vapaaehtoisia seurakuntalaisia. Seurakuntalaisena voit palvella messussa esimerkiksi tekstinlukijana, esirukouksen lukijana, kolehdinkerääjänä tai musiikkiavustajana.

Jumalanpalvelusta vietetään pääsääntöisesti Vaalan kirkossa sunnuntaisin ja kirkollisina juhlapäivinä klo 10. Perinteisesti Säräisniemen kirkossa toimitetaan jumalanpalvelus itsenäisyyspäivänä, jouluaamuna, pitkäperjantaina sekä kaatuneitten muistopäivänä. Kesäaikaan Säräisniemen kirkossa pidetään muutama sunnuntaiaamun jumalanpalvelus.

Tarkemmat ajat ja paikat näkyvät viikoittaisissa tapahtumissa ja kirkollisissa ilmoituksissa Tervareitti-lehdessä ja Kainuun Sanomissa. Tervetuloa kirkkoon yhteiseen jumalanpalvelukseen sanan ja sakramentin äärelle!