Musiikki

Musiikkityö vastaa musiikista seurakunnan jumalanpalveluksissa, toimituksissa ja muissa tilaisuuksissa. Musiikkityö järjestää sävelhartauksia, konsertteja ja muita musiikkitilaisuuksia. Musiikin työmuoto vastaa myös musiikkikasvatuksesta.

Vaalan seurakunnassa toimii kirkkokuoro, joka on tarkoitettu eri-ikäisille naisille ja miehille. Tällä hetkellä kuorossamme on 16 laulajaa. Kuoron ohjelmisto koostuu  1-4-äänisestä  hengellisestä musiikista.Kuoro avustaa seurakunnan jumalanpalveluksissa sekä muissa seurakunnan tapahtumissa ja tilaisuuksissa.

Harjoitukset ovat torstaisin klo 17.00-18.30 seurakuntakeskuksessa. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä kanttoriin 044-3140010 ja  sopia kuoroon liittymisestä. Tervetuloa mukaan!